Ronde van Zwitserland

De Ronde van Zwitserland gaat maandag verder met een etappe van 198 kilometer tussen Küsnacht en Aesch. In de Leiderstrui maakte een uitgebreide voorbeschouwing.


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg

Het is bij Quick-Step-Alpha Vinyl in de Ronde van Zwitserland niet alleen uitkijken naar Remco Evenepoel maar ook naar de werken van Louis Vervaeke.

. Helemaal aan het begin van het seizoen klonk bij Vervaeke. De Zwitserse rittenkoers duurt vaak een dag of tien goed voor een halve grote ronde. De afgelopen twee edities ging een Zuid-Amerikaan van INEOSSky er met de zege vandoor.

Op 143 kilometer van de finish ronden de renners een klim van 62 kilometer die in laatste 2 kilometer met 84 stijgt. De finish ligt een kleine 4 kilometer na een klimmetje van 38 kilometer à 56. Live verslag etappe 1.

De etappes van de Ronde van Zwitserland 2022 De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht. De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in Zwitserland. 10 hours agoAndreas Leknessund 23 heeft de mooiste zege uit zijn carrière behaald in de Ronde van Zwitserland.

The Virtual Tour de Suisse 22 on ROUVY. De Ronde van Zwitserland werd drie keer gewonnen door de legendarische Zwitserse coureurs Ferdi Kübler 1942 1948 en 1951 en Hugo Koblet 1950 1953 en 1955 en door de Portugees Rui Costa 2012 2013 en 2014. 9 hours agomaandag 13 juni 2022 om 1803.

Cor VosAdam Yates Daniel Felipe Martínez Remco Evenepoel Peter Sagan en Aleksandr Vlasov zijn enkele van de grote namen op de startlijst van de Ronde van Zwitserland. De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in Zwitserland. 1 day agoDe Brit Stephen Williams Bahrein-Victorius heeft de eerste rit in de Ronde van Zwitserland gewonnen na een sprint van een elitegroep.

Ronde van Zwitserland. Na de Tour de France de Giro dItalia en de Vuelta a España geldt de Ronde van Zwitserland in het peloton een beetje als de vierde grote ronde van het seizoen. Op papier voer voor de.

Wie doen er nog meer mee. In de rit tussen Küsnacht en Aesch moet net als gisteren zon 2700. De wedstrijd vindt plaats in de derde week van juni.

De beloftevolle Noor van Team DSM maakte in de rit naar Aesch deel uit van de vroege vlucht reed weg op de laatste klim van de dag en soleerde vervolgens naar de ritzege. Dag twee in de Ronde van Zwitserland. Verversen Na 25 kilometer knallen is.

2 days agoEtappe 1. Vanaf 2011 behoort hij tot de UCI World Tour. De finish ligt ook onderaan de afdaling.

Je kunt op deze manier de ronde namelijk ook gratis volgen. 2019 Maximilian Schachmann Wins 5th Stage Catalonie 29 Mrt. De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht.

Vorig jaar verzekerde Richard Carapaz zich van de eindzege. World Tour Teams Jumbo Visma Sepp Kuss Robert Gesink Sam Oomen Rohan Dennis Timo Roosen Mike Teunissen Pascal Eenkhoorn. Vervolgens krijgen zeven man wel de ruimte.

Tussendoor hebben de renners één min of meer vlakke rit vier heuvelraces en twee bergetappes voor de wielen voordat de race afsluit met een nagenoeg vlakke individuele tijdrit. De volgende etappe is weer een heuvelrit dit keer met de laatste top op 14 kilometer van de streep. Marc Reef neemt in die rittenkoers plaats in de ploegleiderswagen.

Tussen Küsnacht en Aesch moeten de renners 1994 kilometer en een kleine 3000 hoogtemeters bolwerken. Experience the beauty of the Tour de Suisse online via ROUVY the Official Digital Partner of the tour. 1 day agoDoor Niels Bastiaens.

Volg de race live op Touretappenl. De Italiaan van EF Education-EasyPost kwam juichend over de. De 28-jarige renner uit Ronse lijkt zichzelf dit jaar heruit te vinden bij the Wolfpack.

Stephen Williams blijft leider. 14 hours agoVoor Ion Izagirre van Cofidis was de openingsdag van de Ronde van Zwitserland een dag om snel te vergeten. Na de Challpass - 62 kilometer à 55 en met de top op 14 kilometer van de finish - gaat het overwegend in dalende lijn naar de finish.

Minggu 12 Juni 2022. Van 12 tot en met 19 juni wordt de Ronde van Zwitserland verreden. 15 hours agomaandag 13 juni 2022 om 1155 Na de zege van Stephen Williams gaat de Ronde van Zwitserland verder met weer een serieuze etappe.

Ronde van Zwitserland 2022. Gratis de Ronde van Zwitserland kijken met een VPN. Volg het hier LIVE.

Drie beklimmingen twee van tweede categorie één van derde zullen in de finale meer dan. Ronde van Zwitserland 2022. Onderweg moeten de renners vier keer een lus van 457 kilometer afleggen.

Mapped on the segments of the same courses as the actual pro race the virtual community races are open and free for anyone from June 13th to 19th. Nico Denz is de eerste aanvaller maar hij wordt snel teruggefloten. Toont Remco Evenepoel zich opnieuw.

Sinds 2005 was de Ronde van Zwitserland onderdeel van de UCI ProTour. 2 days agoEtappe 1. Volgens Reef zijn zijn eerste maanden bij het team heel vlot verlopen.

1 day agoDe Ronde van Zwitserland is daarin een belangrijke pijler richting La Grande Boucle. Van 12 tot en met 19 juni wordt de Ronde van Zwitserland verreden. De Ronde van Zwitserland start op zondag 12 juni en finisht op zondag de 19e.

Dat leggen de renners viermaal af. Vandaag trapt de Ronde van Zwitserland af op een heuvelcircuit. Remco Evenepoel is de.

9 hours agoAndreas Leknessund heeft de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland op zijn naam geschreven. De Spanjaard kwam pas als 150e over de finish in Küsnacht op bijna twintig minuten van winnaar Stephen Williams en liet alleen de sprinters Lorrenzo Manzin en Cees Bol achter zich in de uitslag. Dat wil zeggen zonder een tv-abonnement met de kanalen van Eurosport of te betalen voor één van de twee hierboven genoemde streams.

De etappes van de Ronde van Zwitserland 2022 De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht. Een pijnlijk moment voor Alberto Bettiol in de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland. Een VPN is niet alleen nuttig om de Ronde van Zwitserland in het buitenland te volgen.

De jonge Noor liet zijn medevluchters achter op de laatste klim van de dag en soleerde naar. Vandaag verwerken de coureurs in de Ronde van Zwitserland een heuvelrace. Ook de 2e etappe is heuvelachtig.

Door zijn vele beklimmingen en haar tijdstip is de Ronde van Zwitserland een b. Volg de race live op Touretappenl. Het zwaartepunt van de achtdaagse race ligt met twee bergritten en een tijdrit in het slotweekend.

Dit jaar begint de Ronde van Zwitserland niet met een proloog maar met een rit van 178 kilometer. Ronde van Zwitserland 2022 Stephen Williams won de openingsrit van de Ronde van Zwitserland. Ik kwam na tien jaar bij dezelfde ploeg in.

Met twee beklimmingen van 41km aan 46 procent en 28 kilometer aan 73 procent is het een echte rit voor de puncheurs. De 36-jarige Nederlander is bezig aan zijn eerste seizoen als ploegleider bij Team Jumbo-Visma. In de finale staken Ilan Van Wilder en Remco Evenepoel om de.


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


2014 Tour De Suisse Route Racing Tours


Tour De Suisse Road Bikes Riding Cycling


Hennie Kuiper Als Winnaar Van De Ronde Van Zwitserland 1976 Foto Fietsen Fiets Winnaar


Tour De Suisse 2011 Stage 2 The Peloton Descending The Picturesque Nufenenpass On Its Way To Crans Montana Cycling Touring Crans Montana Bike Route


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling


2011 Tour De Suisse Photos Stage 03 Beautiful Roads Road Trip Fun Scenic Routes


Tour De Suisse 2018 Black Jersey Cycling Jersey Body Fit Cycling Jerseys


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


Tour De Suisse 2019 Williesmurfy Lycra Men Road Cycling Cycling Photos


Tour De Suisse Cycling Art Print Michael Valenti Artist Cycling Art Print Cycling Posters Cycling Art


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit


Egan Bernal Tour De Suisse 2019 Photo Gettysport Castelli Cycling Cycling Pro Cycling


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland


Tour De Suisse Rigoberto Uran Wins Stage 7 Time Trial Cyclingnews Lotto Soudal One Wave Donovan


Tour De Suisse Lotto Soudal Cycle Logo Bike Poster

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel